Archive for December, 2010

Kotak besar.

December 16, 2010

Hello darls!

Sebetulnya banyak  benda nak kena buat. tapi perasaan tak rajin membataskan diri. haha… betul2 ni. erm… i sekarang sangat gila menonton video. lagi2 video dari cst production. bole tgk di http://www.cstproduction.com/ . rasa macam nak book team ni untuk buat event wedding i yang tak tau lg bilanya. hehe. video dia look so fresh, amazing even ade yang style klasik. kalau ada yang minat memang i suggestkan, starting from rm3500. kalau tak silap lah. hehe…ada sesiapa nak sponsor, dialu-alukan.

Semenjak official umemployed ni, sibuk nak cari kerja baru. yela kan. rindu nak bangun pagi2, mandi, siap2 nak cari nafkah. hehehe…. komitmen tu buatkan hidup ni lebih mencabar. nak buat macam mana. boss dah fired i. ehem… sebetulnya, kontrak gstt i sudah tamat. tapi tak apa. ada plan baik punya. nanti i stori mori yek.

birthday last week. dapat satu kotak besar. tak tau apa isinya. berat pula tu. katanya set pinggan mangkuk. haha. jadi la. asal kan hadiah. tp bila dah buka. lain macam saja kotak tu. taadaaa. kotak komputer. hp mini!!!!!!!. yang small, comel dan best sangat. mekaseh yea isham.  muahh. suka sangat. boleh la masuk dalam handbag bawa jalan2. kalau guna baby dell bawa jalan2, maunye mengah2. btw, terharu sebab sepanjang 25 tahun ni family sentiasa ada di sisi bagi moral support. acehh.. 25 tahun oke… sudah suku abad.. i ulang suku abad!!!

thats for now…

tq 🙂