Cik Alice kat Wonderland

Demam da baik. Batuk. Im having this bad cough. Pernah batuk sampai muntah. Ni batuk dah baik. 3 kali pergi klinik. Lepas tu doc suruh refer HKL. So… esok nak ke HKL. Class tak banyak esok, hopefully i can go to the hospital earlier.

Tengahari tu ke Midvalley nak tengok Alice in Wonderland 3D. Checked online start jam 2.30 pm. Sampai je Mid terus queue beli tiket. Queue punya queue punya queue

GSC: Yes Hi!!

Us: Hi, Alice 3D??

GSC: Got 2 seat but its separately

Us: Erm Dragon 3D??

GSC: Finished

Us: Titans 3D???

GSC: 1 only

Us: Alice yang takde 3D la

GSC: Okey 🙂

Tak dapat nak tgk movie 3D. Lagi 3 jam tapi dah habis. Ingatkan dah awal tapi orang lain lagi awal daaa. Anyway Alice memang best.

Lepas tu lunch asam laksa yang paling best kat situ. Burp….
Petang gerak ke Shah Alam. Sampai je makan lagi. Heavy hi tea. Huhuhu… Simpan tenaga nak jalan-jalan kat I City. Nanti I upload photonye.

Thanks alot to Isham.

Hug and kisses.

Advertisements

5 Responses to “Cik Alice kat Wonderland”

  1. charmsixecho Says:

    Hari Jalan-Jalan Cari Makan…heheh
    asal pegi je msti kene mkn…

  2. charmsixecho Says:

    and get well soon……

  3. sepatubunga Says:

    hehe…sebab i nak makan
    tq yea :))

  4. zaza Says:

    babe!R u ok?Tcare my dear bff…by the way nice pics!Taken by ur bf ea???hihi (^_^)y

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: