Archive for April, 2010

I City

April 5, 2010

I can describe I-City as HEAVEN OF COLOURFUL LIGHTS
Well…enjoy the entire photo taken by him.

Excited masa pergi I-City last 2 days. Im really happy masa tu.

———————

Tadi petang lepas balik sekolah terus ke HKL untuk buat x-ray and blood test. Last week i batuk, ada darah. Sikit je. Sebab tu la my cousin (pakar orthopedik) asked me to go for check up. Lepas buat test terus proceed kat klinik kg pandan. Doc cakap both was ok. Normal je…syukur Alhamdulillah. Sihat.

🙂

Advertisements

Cik Alice kat Wonderland

April 4, 2010

Demam da baik. Batuk. Im having this bad cough. Pernah batuk sampai muntah. Ni batuk dah baik. 3 kali pergi klinik. Lepas tu doc suruh refer HKL. So… esok nak ke HKL. Class tak banyak esok, hopefully i can go to the hospital earlier.

Tengahari tu ke Midvalley nak tengok Alice in Wonderland 3D. Checked online start jam 2.30 pm. Sampai je Mid terus queue beli tiket. Queue punya queue punya queue

GSC: Yes Hi!!

Us: Hi, Alice 3D??

GSC: Got 2 seat but its separately

Us: Erm Dragon 3D??

GSC: Finished

Us: Titans 3D???

GSC: 1 only

Us: Alice yang takde 3D la

GSC: Okey 🙂

Tak dapat nak tgk movie 3D. Lagi 3 jam tapi dah habis. Ingatkan dah awal tapi orang lain lagi awal daaa. Anyway Alice memang best.

Lepas tu lunch asam laksa yang paling best kat situ. Burp….
Petang gerak ke Shah Alam. Sampai je makan lagi. Heavy hi tea. Huhuhu… Simpan tenaga nak jalan-jalan kat I City. Nanti I upload photonye.

Thanks alot to Isham.

Hug and kisses.